Компанія Volvo відмовиться від декількох седанів і універсалів через тягу до позашляховиків

0
103

Кросовери і позашляховики вже кілька років лідирують з продажу на різних регіональних ринках. А ось колись популярні седани і універсали, хоча і знаходять свого покупця, але від своїх більш затребуваних товаришів відстають відчутно. Саме тому багато автовиробників стали знімати з виробництва які втратили колишню популярність авто з такими типами кузова.

Компанія Volvo теж помітила цю тенденцію. Правда, шведи не збираються відмовлятися від усіх своїх седанів і універсалів. У модельній лінійці марки вони залишаться, але вже не в такій кількості, як сьогодні. 

Звільнивши таким чином час і ресурси, Volvo зосередиться на електричних позашляховиках, які встануть в один ряд з XC40 Recharge і C40 Recharge.  Так, зі зміною покоління електричної модифікацією може обзавестися Volvo XC90 і ще кілька актуальних моделей марки.


Що стосується майбутніх автоновинок, то вони, переважно, перейдуть на електротягу. Нагадаємо, до 2030-го шведський автовиробник збирається повністю відмовитися від автомобілів з традиційними двигунами. Продажі ж поділять між собою моделі EV і PHEV. Причому всі електрокари і гібриди марка збирається продавати дистанційно. Такі машини зможуть оновлювати ПО «по повітрю», а при їх обробці не використовуватимуть натуральну шкіру. Наприклад, без цього поширеного матеріалу шведи легко обійшлися при оформленні салону C40 Recharge. 

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!