Mercedes-Benz тестує оновлений A-Class

Хетчбек A-Class скоро буде оновлено, про що свідчить прототип, виявлений в Німеччині.

0
77

Прототип являє собою оновлену версію хетчбека Mercedes-Benz A-Class, проте ми очікуємо, що седан отримає той же набір змін.

Нагадаємо, що актуальний A-Class дебютував ще в 2018 році. Тому не виключено, що перероблена версія з’явиться на ринку в 2022 році.

Правда автомобіль, судячи зі знімків, тільки вийшов на тести і знаходиться на ранній стадії розробки. Прямо зараз замаскована тільки решітка радіатора, і, дивлячись через щілини камуфляжу, ми бачимо новий візерунок сітки. Також схоже, що в центрі решітки, де зазвичай знаходиться логотип Mercedes, буде розміщений датчик для електронних систем допомоги водієві. Можливо, датчик буде інтегрований з логотипом в оновленому A-Class.

Правда поки не ясно, які ще зміни заплановані. Можливо, з цим оновленням на деякі ринки нарешті вийде підключається гібридний агрегат.

Фактично, цей прототип є гібридом A250e. Його силова установка складається з 1,3-літрового рядного 4-циліндрового двигуна і електричного стартер-генератора, інтегрованого в 8-ступінчасту трансмісію з подвійним зчепленням. Сумарна віддача гібридної версії становить 217 к.с. потужності.

Про появу повністю електричного A-Class мови не йде. Раніше Mercedes планував випустити повністю екологічно нейтральну модифікацію, але замість цього вирішив зосередитися на електрчному кросовері, тому він тільки що запустив EQA на основі GLA-Class і скоро додасть EQB на основі GLB-Class в свою модельну лінійку.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!