Найбільш викрадаючий автомобіль в США виявився добре відомий в Україні

0
1040

Найбільш викрадаючий в США офіційно визнаний Dodge Charger (ця модель досить добре відома українцям по «вторинці»).

Так, за минулий рік тільки в одному штаті Мічиган було викрадено понад 1 000 таких седанів. Відповідною статистикою поділився місцевий департамент поліції.

Правоохоронці підкреслили, що Dodge Charger дійсно користується великим попитом серед американських викрадачів автомобілів. При цьому «по сусідству» з четирехдверкою йдуть дві інші моделі з колишнього концерну FCA, сьогодні Stellantis – Dodge Durango і Jeep Grand Cherokee.

Цікаво, що в «Стеллантісе» вже відреагували на публікацію невтішної статистики. Концерн обмежився лише коротким коментарем, в якому заявив, що штатна сигналізація в автомобілях Dodge і Jeep повністю відповідає стандартам безпеки США (що б це не означало).

У поліції зазначили, що злодії крадуть не тільки старі машини (ті, що вже в експлуатації), а й нові – прямо з автосалонів. При цьому найбільше злочинці віддають перевагу заряджених версіями «чарджер» – Hellcat

За даними Carscoops, крім Мічигану, високий рівень викрадення спостерігається також в таких штатах, як Огайо, Кентуккі, Джорджія, Іллінойс і Нью-Йорк.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!