Доступний електромобіль Tesla може коштувати всього 19 000 доларів

0
120

Youtube-блогер Енді Слай пояснює, як майбутня доступна модель Tesla з початкової вартістю в 25 000 доларів може коштувати всього 19 000 доларів.

Блогер починає з пояснення того, як Ілон Маск завжди хотів мати великий обсяг доступного EV. У своєму Master Plan ще в 2006 році він описав, як він хотів, щоб дорогий автомобіль (Roadster) фінансував машину за нижчою ціною (Model S). Потім план передбачав використання отриманих грошей для фінансування розробки доступного автомобіля.

У свою чергу, в рамках Master Plan 2 (2016) Маск заявив про необхідність розширення лінійки електрокарів для охоплення всіх основних сегментів. Нагадаємо, що минулого тижня президент представництва Tesla в Китаї Том Чжу сказав, що китайські фахівці компанії займаються розробкою доступною новинки, всі роботи можуть завершитися до кінця року. Більш того, портал Chinese Media IT Home повідомив, що поставки нового бюджетного електромобіля заплановано на 2022 рік. Презентація ж повинна відбутися на автосалоні Гуанчжоу в листопаді нинішнього року.

 За словами блогера, майбутня новинка американської корпорації вартістю 25 000 доларів буде коштувати 19 000 в разі прийняття урядом законопроекту Green Act, що передбачає отримання податкових пільг в розмірі 7000 доларів. 

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!