Новини

На ремонт українських доріг в 2021 році витратили рекордну суму

Share

Президентська програма «Велике будівництво» триває. У 2020 році в рамках даного проекту було відремонтовано трохи більше чотирьох тисяч кілометрів доріг державного значення. У цьому році уряд має намір відновити в два рази більше. На ці роботи з бюджету країни виділять 23,3 мільярда гривень.

Напередодні, а саме 17 лютого, був підписаний проект постанови «Деякі питання дорожнього господарства», в якому міститься повна інформація про об’єкти, що підлягають відновленню в 2021 році. Також вказані суми фінансування в розрізі областей країни. За словами постійного представника уряду в парламенті Василя Мокана, який і оприлюднив вищевказаний документ , найбільші суми були виділені Дніпропетровської (2,25 млрд гривень), Полтавській (2,14 млрд гривень) та Закарпатській (1,7 млрд гривень) областях. Це обумовлено тим, що саме в цих регіонах намічені найбільші дорожні роботи.

Зокрема, в Дніпропетровській області в цьому році планують завершити будівництво автодороги державного значення Н-31 Дніпро-Царичанка-Кобеляки-Решетилівка і облаштувати міст на трасі через канал Дніпро-Донбас. Сума фінансування цього проекту становить 550 млн гривень, 100 з яких підуть на міст. Ще одним об’єктом в цій області стане дорога М-04 Знам’янка-Луганськ-Ізварине, на яку виділили 251,7 млн ​​гривень.

У Полтавській області найбільшим об’єктом стане реконструкція ділянок і трьох обходів навколо населених пунктів на автодорозі Н-31 Дніпро-Царичанка-Кобеляки-Решетилівка. Також в планах облаштувати транспортну розв’язку на трасі М-03 Київ-Харків-Довжанський та провести капітальний ремонт автодороги Н-08 Бориспіль-Дніпро-Запоріжжя-Маріуполь. Сума фінансування – 720,5 млн гривень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Миськів Роман

Людина яка фанатіє від спортивних автомобілів і полюбляє грати у авмобільні ігри.

Опублікував
Миськів Роман
Tags: Ремонт

Останні записи

Оновлений Geely Atlas відкрився на шпигунських знімках

Оновлений Geely Atlas сфотографували без камуфляжу. Кросовер Atlas, відомий у Китаї як Boyue L, змінив…

03.05.2024

BMW прогнозує спад продажу дизельних автомобілів

У BMW вважають, що продажі дизельних автомобілів продовжуватимуть падати. Це пов'язано з тим, що правила…

03.05.2024

Українські поліцейські отримали новенькі кросовери Mazda (Фото)

Уряд Франції виявив підтримку українській поліції, передавши силовому відомству 13 нових автомобілів марки Mazda. Цей…

03.05.2024

Єврокомісія вимагає більше даних від китайських автовиробників

Європейська комісія попередила трьох китайських виробників електромобілів про те, що вони надали недостатньо інформації щодо…

03.05.2024

Як водіям у “Дії“ отримати копії документів

За допомогою функції «шеринг» ви можете надіслати в необхідні установи не тільки копії своїх документів,…

03.05.2024

З 4 травня учбові транспортні засоби позначатимуть по-новому

Як раніше писала «Судово-юридична газета», Кабмін опублікував нові зміни до Правил дорожнього руху, які внесені постановою від…

03.05.2024