Компанія Peugeot представила електричний Peugeot e-Rifter

0
244

Peugeot розширює свій асортимент за рахунок моделі e-Rifter, електричної версії Rifter. Цей електричний варіант пасажирської версії Partner буде доступний у дилерів з другої половини цього року.

Не минає й тижня, щоб Stellantis не надала новий варіант вже відомої моделі з електричним приводом. Минулого тижня компанія Opel представила Combo-e Life, а сьогодні Peugeot представляє електричний e-Rifter. Тобто, e-Rifter – це електрична версія Rifter, яку, в свою чергу, слід розглядати як пасажирську версію Partner. Це своєрідний еквівалент Opel Combo-e Life від Peugeot.

Ні для кого не стане сюрпризом, що характеристики e-Rifter майже відповідають характеристикам e-Partner. На передній осі e-Rifter також встановлено електродвигун потужністю 136 к.с. і 260 Нм, який отримує енергію від акумуляторної батареї на 50 кВт-год. E-Rifter розвиває швидкість 100 км / год за 11,2 секунди і максимальну швидкість 135 км / г. Електричний запас ходу – 280 км.

Peugeot e-Rifter доступний в двох варіантах довжини: 4,4 і 4,75 метра. Коротка версія – пятиместная, довга також доступна з сімома місцями. Peugeot e-Rifter має максимальну буксировочную здатність 750 кг. Зовні e-Rifter складно відрізнити від своїх звичайних побратимів Rifter. Інтер’єр також майже ідентичний. У Європі модель з’явиться в другій половині цього року. Ціни будуть озвучені напередодні виходу на ринок.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!