Електричний кросовер Skoda Enyaq отримав спортивну версію

Час читання: < 1 хв.
0

Спортивна модифікація електричного кросовера Enyaq знайшла інший дизайн, а також три варіації потужності силового агрегату.

Чеська марка Skoda випустила спортивну версію свого першого електричного кросовера Enyaq під назвою Sportline . Продажі такого автомобіля повинні стартувати найближчим часом. Вартість новинки буде оголошена пізніше.

Кросовер Skoda Enyaq в версії Sportline отримав новий спойлер, «закриту» радіаторну решітку, укорочені звіси, бічні спідниці, інші бампери і спеціальні шильдики. Електрокар оснащується дифузором, 20-дюймовими алюмінієвими колісними дисками (додатково можна замовити і 21-дюймові диски), а матричні світлодіодні фари вже входять в список стандартного оснащення.

Реклама

В інтер’єрі машини встановили нові крісла з обробкою штучною замшею, спортивний кермо трьохспиці і алюмінієві накладки на педалі.

Спортивний кросовер Skoda Enyaq запропонують клієнтам зі 179-сильною електричною установкою. Запас ходу у подібного заднеприводного електрокара Enyaq складе 400 кілометрів. Також буде доступна до замовлення і 203-сильна версія кросовера з запасом ходу в 520 кілометрів. При цьому топова версія моделі отримає 265-сильну електричну установку, а також систему повного приводу.

Крім того, компанія Skoda веде розробку купеобразної модифікації Enyaq , яка отримає позначення GT . Дебют новинки відбудеться в нинішньому році. Кросовер отримає таку ж передню частину, як і у стандартної моделі, але при цьому буде відрізнятися від нього похилим дахом, іншими задніми стійками і звуженою лінією скління.

Skoda Enyaq в версії Sportline

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!