Компанія Porsche анонсувала електричний універсал Taycan Cross Turismo

0
129

Porsche опублікувала фото предсерійного електроуніверсала Taycan Cross Turismo, паралельно оголосивши нові терміни дебюту серійної моделі.

Концептуальний Porsche Mission E вже перетворився в серійний Taycan . Але крім седана був побудований електроуніверсал Porsche Mission E Cross Turismo , який представили навесні 2018 року на автосалоні в Женеві. Тоді в Porsche планували вже через рік запустити серійну версію в виробництво, але згодом її дебют було вирішено перенести на 2020 рік – але і цим планам теж не судилося збутися. Прем’єру серійного електричного універсалу Taycan Cross Turismoзнову довелося відкласти, хоча за останній рік Фотошпигуни вже неодноразово ділилися знімками прототипів, які майже повністю позбулися камуфляжу. На цей раз порцію знімків предсерійного авто опублікувала сама компанія, паралельно оголосивши нові терміни дебюту серійної моделі, пише Autoreview.

Офіційна прем’єра електроуніверсала Porsche Taycan Cross Turismo відбудеться протягом найближчих 8 тижнів, тобто серійна машина буде показана вже в кінці березня або на початку квітня (точна дата поки не повідомляється).

У дилерів перші товарні авто з’являться влітку 2021-го – судячи з усього, мова йде про європейські ринки, де вантажопасажирські модифікації користуються високим попитом у покупців. Втім, навряд чи обсяг багажника версії Cross Turismo виявиться більше, ніж у вихідного седана. Так, у універсала Porsche Panamera Sport Turismo він на 20 літрів вместительнее, ніж у стандартного лифтбека (515 проти 495 літрів).

Не виключено, що пізніше універсали Porsche Taycan Cross Turismo з’являться і в Україні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!