Захмарні ціни на новий автомобіль ЗАЗ здивували українців

0
354

Нещодавно ми розповідали про те, що в Україні почнуть збирати Kia Rio. Складання автомобіля здійснюється на заводі ЗАЗ. Новина про це з’явилася в мережі трохи раніше, ніж відбулася офіційна презентація нової моделі. На жаль, після оголошення всіх подробиць, новинка перестала бути такою привабливою, пише auto.bigmir.net.

Головним відштовхуючим чинником стала ціна, особливо якщо враховувати її в порівнянні з автомобілем російського складання. Так, в РФ ціни на седан починаються від 10 тисяч доларів, в той час як в Україні за умови локалізації і “вітчизняної” збірки, вартість автомобіля в 1,5 рази більше і складає – $ 15,3 тисячі.

Як відомо, в Україні проводиться великовузлове складання автомобілів. При цьому автомобілі збираються з російських комплектуючих, які виробляються на заводі “Хьонде Мотор Мануфактуринг Рус” в Санкт-Петербурзі.

З матеріально відповідальних відмінностей, між авто в Україні та Росії можна назвати гарантію, яка в Україні на 2 роки більше і становить 7 років або 150 000 км пробігу.

В Україні за 427 302 грн або ж 15,3 тисячі доларів вам пропонують Kia Rio седан з 1,4-літровим бензиновим двигуном і 5-ступінчастою механічною КП. У Росії за той же автомобіль просять 859 900 рублів, тобто 11,3 тисячі доларів.

За кросовер (піднятий хетчбек) Kia Rio X в базі в Україні доведеться віддати 451 287 грн ($ 16 тисяч). У РФ за такий же автомобіль просять 12,9 тисячі доларів.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!