Компанія Mercedes-Benz оголосила ціни на електричний кросовер Mercedes-Benz EQA

0
148

Кросовер Mercedes-Benz EQA прибуває до Європи. У Великобританії модель можна придбати за ціною від 40 495 фунтів стерлінгів (1,5 млн ​​грн за актуальним курсом), а в Німеччині від 37 970,50 євро (1,41 млн грн).

Mercedes-Benz випустив свій найменший електричний кросовер EQA в Європі. Вартість EQA 250 становить 49 995 евро (1,9 млн грн). Версія EQA 250 Sport стандартно поставляється з 18-дюймовими колесами, клімат-контролем, адаптивним світлом, камерою заднього виду, дзеркальним пакетом, двома цифровими дисплеями з підтримкою смартфона, умов освітлення і безліччю коштів допомоги водієві, включаючи систему моніторингу сліпих зон, Active Lane Keep Assist і Active Brake Assist.

Далі в лінійці знаходиться версія Business Solution Luxury, яка коштує 50 985 евро (1,93 млн грн). На сходинку вище – бізнес-рішення AMG з початковою ціною в 54 985 евро (2,1 млн грн). За ці гроші і екстер’єр, і інтер’єр будуть виконані в стилі AMG. Комплектація EQA AMG Line додає 20-дюймові колеса, передні спортивні сидіння, оббивку зі шкіри Artico і мікрофібри Dinamica, дверні пороги з підсвічуванням, килимки AMG, алюмінієві педалі, оцинковані підрульові перемикачі і алюмінієву обробку.

Додатковий пакет Premium включає 19-дюймові колеса AMG, панорамний скляний дах, бесьключевой доступ, навігаційну систему з доповненою реальністю, бездротову зарядну панель і преміальну аудіосистему за ціною 4 091 долар. Пакет Premium Plus варто додатково 8 182 долари. І включає все перераховане вище обладнання, а також 20-дюймові колеса AMG, камери з оглядом на 360 градусів, регульовану амортизирующую підвіску, аудіосистему Burmester, дзеркало з електричним регулюванням передні сидіння з функцією пам’яті , управління жестами і проекційний дисплей.

EQA можна замовити і налаштувати відразу. На додаток до вищезазначених версіями EQA 250 також випускається у варіанті Edition 1. Він відрізняється стилем AMG, пакетом Night і 20-дюймовими колесами. Також включений розширений ітерьерний пакет: в салоні шкіряні сидіння з перфорацією і декоративними швами в синьому кольорі. Вартість Mercedes-Benz EQA 250 Edition 1 поки не озвучена.

Нижче офційні фото Mercedes-Benz EQA:

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!