Компанія Apple може інвестувати в бренд KIA 3,6 млрд доларів

0
93

За словами південнокорейців, 17 лютого Kia і Apple остаточно підписують угоду, конвертована вартість якої перевищує 3 мільярди євро. Обидві сторони будуть працювати разом над створенням електромобіля для Apple на виробничих потужностях Kia.

Повідомляється, що до 2024 року сторони мають намір виробляти 100 000 автомобілів в рік, а потім збільшити цю потужність до 400 000. Apple і Hyundai Motor Group, в яку входить Kia, відмовилися від роз’яснень.

Чи правдиві чутки чи ні, стане відомо приблизно 17 лютого. Інвестори, схоже, в будь-якому випадку покладаються на це, тому що ринкова вартість Kia зросла на 14,5% до майже 80 євро за акцію. Раніше завод Kia в американському штаті Джорджія згадувався як місце, де міг випускатися автомобіль Apple.

Джерела в Apple також повідомили, що технологічна компанія в 2024 року хоче випустити на ринок власний автомобіль, який буде відомий як Project Titan. Загалом, здається, що між двома компаніями щось витає в повітрі, але остаточне оголошення з більш докладними планами відкладено.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!