Дизайнер компанії BMW відповів на критику решітки радіатора нових моделей

Час читання: < 1 хв.
0

Головний дизайнер BMW Домагой Дукеч в інтерв’ю виданню Top Gear повідомив, що не існує такої машини, яка б сподобалася всьому автомобільному співтовариству.

Головний дизайнер марки BMW Домагой Дукеч прокоментував численні критичні відгуки щодо решітки радіатора з величезними «ніздрями», якою комплектуються всі сучасні моделі баварської компанії. Так, її можна побачити на BMW 4-Series , 7-Series , а також X7 . За словами шеф-дизайнера, він знайомий з негативними відгуками такого рішення і розуміє, що цей напрямок дизайну подобається далеко не всім.

За словами головного дизайнера BMW , подібна реакція не викликає у нього здивування. Дукеч зазначив, що у всіх має бути своя думка, яку може мати відчутні відмінності від інших. Більш цього, на його думку, особливий автомобіля обов’язково повинен мати яскраві риси, які не притаманні іншим машинам.

Реклама

«У нас немає мети догодити всім у світі. Неможливо створити дизайн, який сподобається всім. Однак, в першу чергу, ви повинні порадувати своїх клієнтів », – підкреслив Домагой Дукеч.

В якості прикладу шеф-дизайнер призводить дизайн нової моделі BMW 4-Series . За його словами, стилістика цього автомобіля подобається приблизно 20% аудиторії, які і є їх потенційними покупцями.

Незважаючи на численні критичні відгуки, в компанії BMW вже неодноразово заявляли, що не планують відмовлятися від установки габаритної радіаторної решітки на свої нові машини. Подібні «ніздрі» несуть не тільки естетичну функцію: вони також живлять додатковим повітрям потужні двигуни німецьких машин.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!