Новий електрокар Volkswagen отримає привабливий цінник

Флагманська модель лінійки ID матиме привабливу вартість.

0
145

В офіційній документації німецького концерну виявлено згадку таємничого електрокара під назвою Project Trinity, який займе флагманську щабель в модельній лінійці ID. Модель зможе здивувати не тільки архітектурою, а й абсолютно новим підходом до розробки систем автономного водіння на основі нейромережі.

Видання Automotive News Europe також зазначає, що новинка буде мати вкрай привабливу вартість. Глава марки Volkswagen Ральф Брандштеттер в бесіді з журналістами звернув увагу на те, що новий електрокар буде «дивно дешевим», незважаючи на передові технології.

Брандштеттер, зокрема, окреслив вартість «Трійки» в 35 000 євро. Глава VW згадав, що електрокар, розроблений в рамках Project Trinity , стане «динамічним і обтічним» і при цьому його довжина не перевищить чотирьох метрів. Зовнішність новинки поки тримається в секреті. Флагманський електрокар буде забезпечувати рівень автономності 2+ з перспективою поновлення до 4-го рівня. Публічний дебют «Трійці» має відбутися до кінця нинішнього року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!