В Україні збиратимуть автомобілі KIA

0
342

Запорізький автомобільний завод освоїть випуск нових автомобілів Kia . Зокрема, вітчизняне підприємство займеться великовузлового складанням двох моделей – Rio Sedan і кросовера Rio X.

Про це йдеться на офіційній сторінці Kia Ukraine в Facebook. Відзначається, що презентація новинок відбудеться 2 лютого в режимі онлайн, при цьому дилери вже приймають попередні замовлення на нові авто виробництва ЗАЗ.

Звідки будуть поставлятися машинокомплекти для складання автомобілів на ЗАЗ, невідомо: автозаводи у Kia є не тільки в самій Південній Кореї, а й, наприклад, в Європі (Німеччина, Словаччина), Росії, та Китаї. Втім, кросовер Rio X випускається лише на двох підприємствах південнокорейської марки – в РФ і Піднебесній, так що коло припущень можна звузити до цих двох країн.

До слова, з 2020 року на заводі ЗАЗ виробляються автомобілі Lada (зокрема, моделі Granta , Vesta , Largus ), а також кросовер Renault Arkana . Їх також збирають з готових машинокомплектів. За минулий рік сумарно Запорізький автозавод зібрав трохи менше тисячі таких машин.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!