Mercedes-Benz може випустити нові компактні моделі

0
33

Варто сказати, що це перша згадка про компактні моделі Mercedes-Benz. У свою чергу, в серпні 2020 року головний інженер з розробки компактних автомобілів німецької корпорації Аксель Хейкс і керівник відділу тестування автомобілів Йохен Екк натякнули, що автомобілі компактних розмірів можуть з’явитися через дуже гнучку архітектуру MFA бренду.

За відомостями зарубіжного агентства, презентація новинки, яка виявиться нижче A-Class, відбудеться в 2022 році. Кажуть, що модель буде являти собою укорочений 3-дверний A-Class. Що ж стосується нового автомобіля, який розташується на позицію нижче GLA-Class, обзаведеться накладками на кузов і рейлингами на даху, при цьому машина не отримає систему повного приводу. Передбачається, що такий автомобіль дебютує в 2023 році.

Нагадаємо, що Mercedes-Benz A-Class є серією компактних (до 2012 року – субкомпактних) легкових машин. Перше покоління (W168) було представлено в 1997 році. У свою чергу, Mercedes-Benz GLA-Class є міні-кросовером, виробництво якого стартувало в грудні 2013 року в Європі.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!