Оновлений кросовер Hyundai Tucson отримав «заряджену» версію N Line

0
271

Hyundai Tucson четвертого покоління – важлива модель для Hyundai. Вона знаходиться в жорстко оспорюваному сегменті, а також є першим Tucson, який буде електрифікованим.

Хоча попередній модельний ряд вже був доступний з м’якими гібридними дизельними двигунами, новий Tucson є першим у своєму родоводі, хто також буде продаватися як звичайний гібрид і підключючий гібрид.

Однак інженери пішли далі і вирішили випустити псевдоспортивну версію кросовера з приставкою N Line в назві. У такого автомобіля спереду з’явилися новий бампер і збільшений нижній повітрозабірник. Пластиковий обвіс уздовж нижньої частини кузова тепер пофарбований в колір кузова. При цьому задній дифузор став ширшимм, зате незмінною залишилася вихлопна система.

Моторна гамма також не зазнала змін і представлена ​​мотором 1.6 T-GDI, віддача якого становить від 150 до 265 к.с. в залежності від наявності і типу гібридної системи. В якості трансмісії використовується 6-ступінчастий “автомат”, привід – передній або повний.

Опціонально Hyundai Tucson N Line можна оснастити електронно-керованими амортизаторами. В Європі Tucson N Line стане доступний навесні 2021 року. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!