Серійний компакт-крос Renault Kiger представлять 28 січня

0
503

Офіційна прем’єра нового компактного кросовера Renault Kiger для ринку Індії має відбутися вже завтра, 28 січня. А поки в Мережі з’явилася шпигунська фотографія тестового прототипу майбутнього автомобіля. Виходячи їх цього знімка, можна сказати, що серійна версія Renault Kiger не сильно відрізнятиметься від однойменного концепт-кара, який дебютував в листопаді минулого року.

Раніше компанія Renault опублікувала офіційне тізерне зображення нового кросовера Kiger, виходячи з якого, можна сказати, що серійний варіант Kiger збереже «двоярусну» диодную головну оптику як у концепт-кара, на даху з’являться повноцінні рейлінги, але при цьому грати радіатора отримає більш простий дизайн.

Довжина новинки при цьому буде «урізана» до налоговигодних в Індії 3 990 мм, а дорожній просвіт складе 205 або 210 мм. Серійний варіант моделі буде побудований на спрощеній модульній платформі CMF-A + від альянсу Renault-Nissan , на якій вже базується крос-хетчбек Renault Kwid і компактний кросовер Nissan Magnite . Від останнього, як передбачається, Kiger також отримає два бензинові мотори – літровий 3-циліндровий двигун в двох варіантах – атмосферному і турбированном, з віддачею в 72 і 100 кінських сил відповідно. Молодший поєднується з 5-ступінчастою МКП, старшому доступний ще і варіатор. Привід тільки передній.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!