Volkswagen показав флагманський електрокар Trinity

За попередньою інформацією, новинку в статусі концепту представлять до кінця нинішнього року.

0
116

Гендиректор Volkswagen Ральф Брандштеттер повідомив деякі подробиці про новий електрокар німецької компанії, який стане флагманом сімейства ID . Новинка поки фігурує під назвою Project Trinity і позиціонується як «концепція високоефективного автомобіля з культовим дизайном».

Найімовірніше, що майбутній концепт Trinity – це всього лише частина проекту під назвою Artemis , який був запущений гендиректором Audi Маркусом Дуйсманом навесні 2020 року. Як і компанія Audi , Volkswagen має намір випустити «високоефективний електромобіль», використовуючи для цього спеціальну платформу – ймовірно, мова йде про модернізовану архітектуру MEB .

Нова платформа для концепту Trinity – це всього лише одна з трьох складових проекту. Дві інших – це радикально новий підхід до створення машин і система автономного водіння на основі нейромережі. Передбачається, що новий електрокар Trinity буде мати рівень автономності 2+, але з перспективою поновлення до 4-го рівня, коли більшість їздових сценаріїв обробляє автопілот. Новинку як концепт-кара повинні представити до кінця нинішнього року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!