В Україні з’явиться новий електромобіль

0
294

Зарядити батарею на 80% можна приблизно за пів години, але для цього знадобиться потужна зарядка.

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Деталі: Цього року в Україні стартують продажі Opel Mokka-e – першого електричного кросовера марки. Про це повідомили в місцевому представництві німецької компанії.

Mokka-e укомплектували тією ж силовою установкою, що й Peugeot e-2008. Це означає, що електромобіль має один мотор потужністю 136 кінських сил. Двигун живиться від батареї ємністю 50 кіловат-годин, яка дозволяє проїжджати на одному заряді близько 320 кілометрів.

Зарядити батарею на 80% можна приблизно за пів години. Але, зрозуміло, що для цього знадобиться потужна зарядка.

Новинка вже доступна для попереднього замовлення і продажів в Німеччині, а трохи пізніше стане доступна для продажу в інших країнах Європи і всього світу. Ціни і комплектації для українського ринку поки на стадії формування і будуть оголошені додатково офіційним представництво бренду в Україні. За попередніми даними перші поставки моделі очікуються в 2021 році.

Кросовер Opel Mokka заснований на фірмовій платформі CMP (Common Modular Platform), яка допускає використання різних типів силових установок. Наприклад електрична версія Opel Mokka-e отримала електродвигун з потужністю 136 к.с. (100 кВт) і крутний момент 260 Нм.

Акумуляторна батарея ємністю 50 кВтг розрахована на запас ходу 324 км по вимірювального циклу WLTP, вона підтримує швидкісну зарядку на потужності до 100 кВт і має в своєму розпорядженні гарантією на 8 років або 160 тис. км пробігу.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!