У Києві водії придумали, як захистити автомобіль від евакуатора

0
150

Водії Києва придумали оригінальний спосіб, як захистити авто від евакуатора. Портал Auto.bigmir.net  опублікував поширений лайфхак .

Йдеться про елементарне прив’язування машини до найближчого паркану або стовпа за допомогою ланцюга.

Нещодавно на вулицях Києва помітили новеньку Honda, яку прикували ланцюгом до стовпа, щоб її не потяг евакуатор. Очевидці при цьому повідомляють, що власник навмисно припаркував автомобіль в недозволеному місці. В інспекції з паркування, в свою чергу, відзначили, що цей автомобіль вже кілька разів їздив на штрафмайданчик, але зараз його вирішили не чіпати. 

Подібний відповідь послідував після того, як в мережі опублікували два фото, де на одному фото цей автомобіль прикутий до паркана, а на іншому його вже везуть на евакуаторі. В інспекції з паркування відзначили, що фото були взяті в різний час і ніяк не пов’язані. Коли машина була прикута до паркану – її не чіпали.

У свою чергу, юристи говорять про те, що такий спосіб реально працює. Незважаючи на те, що ланцюг можна запросто перекусити, інспектори з паркування не мають право цього робити, так як це буде вважатися псуванням майна.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!