Новини

Преміальний седан Mazda 6 дебютує в 2022 році

Share

Третє покоління Mazda 6 вийшло на ринок в 2012 році, а до 2022 року йому виповниться десять років. У 2018 році седан зазнав один з найглибших рестайлінг в історії бренду, завдяки якому його зовнішність повністю змінилася, зробивши його практично новим. Mazda 6 майбутнього буде виділятися своїм сучасним дизайном всередині і зовні.

Трохи більше року тому японська компанія підтвердила, що виробництво Mazda 6 четвертого покоління почнеться на початку 2022 року. Абсолютно нова модель, яка буде використовувати платформу, спеціально розроблену Mazda, з задньої силовий компонуванням і поздовжньо розташованим двигуном, розташується на вершині європейської преміальної лінійки.

За основу для дизайну наступної Mazda 6 японський автовиробник візьме концепт-кар Mazda Vision Coupé, представлений на Токійському автосалоні 2017 року, удостоєний звання «Концепт-кар 2018 року». Демо-версія великого розкішного седана з одночасно елегантним і спортивним дизайном, робить ставку на більш чисті і сучасні лінії. Стиль дизайну «Кодо» як і раніше буде одним з пріоритетних, з похилими фарами, які будуть зливатися з великою передніми гратами.

Mazda запропонує ультрасучасний інтер’єр, який буде слідувати тій же лінії, що і в останньому поколінні компактних автомобілів, з мінімалістичним дизайном приладової панелі, великим екраном на центральній консолі, а також з можливостями підключення, обладнанням для забезпечення комфорту і безпеки і арсеналом помічників по водінню.

Новий Mazda 6 покликаний протистояти німецьким преміальним автомобілям в Європі, особливо BMW і Mercedes. Новинка з’явиться на європейському ринку в другій половині 2022 року, пропонуючи ряд бензинових і плагін-гібридних варіантів, включаючи версію з 2,5-літровим чотирициліндровим турбомотором, новим Skyactiv-X і PHEV. У верхній частині лінійки буде знаходитися новий 3,0-літровий рядний шестициліндровий бензиновий двигун потужністю 400 к.с.

Що стосується дизельних варіантів, Mazda розробила новий 48-вольта 3,3-літровий двигун MHEV, хоча його присутність в новому модельному ряді Mazda 6 не підтверджено. Компанія усвідомлює, що нові стандарти викидів стають все більш жорсткими, тому буде пропонувати дизельну версію на тих ринках, де це можливо.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Лужна Софія

Кондитер в минулому (професія яка немає ніякого відношення до автомобілів). З 2015 року роблю вигляд, що щось розумію в машинах.

Опублікував
Лужна Софія
Tags: MazdaMazda 6

Останні записи

Changan та Huawei показали майбутнього конкурента Tesla Model Y

Марка Avatr готує конкурента Tesla Model Y. Avatr створили Changan, Huawei та виробник батарей CATL…

06.05.2024

Toyota впроваджує нову технологію зміни кольору автомобіля

Toyota представила інноваційний метод , який дозволяє змінювати колір автомобіля без необхідності перефарбовування чи використання…

06.05.2024

Скандал світового масштабу в автопромі: автовиробники шпигуть за власниками своїх машин

Сучасні автомобілі, обладнані численними камерами, GPS-трекерами та пристроями для аудіозапису, нагадують комп'ютери на колесах. Ці…

06.05.2024

Оновлений Cadillac Escalade із вражаючим дисплеєм розкрили до прем’єри

Оновлений Cadillac Escalade із диким дисплеєм розкрили до прем'єри. У США зняли флагман General Motors…

06.05.2024

BMW випустить власний позашляховик – конкурент Toyota Land Cruiser і Land Rover Defender

У світі автомобільної індустрії завжди є місце для нових трендів та напрямів розвитку. BMW, відомий…

06.05.2024

Jeep почне фарбувати пікапи Gladiator у яскраво-рожевий колір

Jeep почне фарбувати пікапи Gladiator у яскраво-рожевий колір. Глава бренду в Північній Америці Білл Пеффер…

06.05.2024