Преміальний седан Mazda 6 дебютує в 2022 році

Mazda6 2022 стане революцією японського бренду

0
195

Третє покоління Mazda 6 вийшло на ринок в 2012 році, а до 2022 року йому виповниться десять років. У 2018 році седан зазнав один з найглибших рестайлінг в історії бренду, завдяки якому його зовнішність повністю змінилася, зробивши його практично новим. Mazda 6 майбутнього буде виділятися своїм сучасним дизайном всередині і зовні.

Трохи більше року тому японська компанія підтвердила, що виробництво Mazda 6 четвертого покоління почнеться на початку 2022 року. Абсолютно нова модель, яка буде використовувати платформу, спеціально розроблену Mazda, з задньої силовий компонуванням і поздовжньо розташованим двигуном, розташується на вершині європейської преміальної лінійки.

За основу для дизайну наступної Mazda 6 японський автовиробник візьме концепт-кар Mazda Vision Coupé, представлений на Токійському автосалоні 2017 року, удостоєний звання «Концепт-кар 2018 року». Демо-версія великого розкішного седана з одночасно елегантним і спортивним дизайном, робить ставку на більш чисті і сучасні лінії. Стиль дизайну «Кодо» як і раніше буде одним з пріоритетних, з похилими фарами, які будуть зливатися з великою передніми гратами.

Mazda запропонує ультрасучасний інтер’єр, який буде слідувати тій же лінії, що і в останньому поколінні компактних автомобілів, з мінімалістичним дизайном приладової панелі, великим екраном на центральній консолі, а також з можливостями підключення, обладнанням для забезпечення комфорту і безпеки і арсеналом помічників по водінню.

Новий Mazda 6 покликаний протистояти німецьким преміальним автомобілям в Європі, особливо BMW і Mercedes. Новинка з’явиться на європейському ринку в другій половині 2022 року, пропонуючи ряд бензинових і плагін-гібридних варіантів, включаючи версію з 2,5-літровим чотирициліндровим турбомотором, новим Skyactiv-X і PHEV. У верхній частині лінійки буде знаходитися новий 3,0-літровий рядний шестициліндровий бензиновий двигун потужністю 400 к.с.

Що стосується дизельних варіантів, Mazda розробила новий 48-вольта 3,3-літровий двигун MHEV, хоча його присутність в новому модельному ряді Mazda 6 не підтверджено. Компанія усвідомлює, що нові стандарти викидів стають все більш жорсткими, тому буде пропонувати дизельну версію на тих ринках, де це можливо.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!