Позашляховик Ford Bronco отримає новий колір

Сьогодні, 9 січня, агентство Motor1, спираючись на повідомлення в соціальній мережі Twitter, поінформувало, що Ford Bronco 2022 модельного року обзаведеться новими відтінками кузова, при цьому втратить оранжевий колір Cyber ​​Orange, як у демонстраційного примірника.

0
413

Нагадаємо, що в даний час Cyber ​​Orange пропонується для позашляховика 2021 модельного року за 595 доларів. При цьому автомобіль вже наступного модельного року може залишитися без нього, випливає з повідомлень в Twitter.

Так, один з користувачів запитав у менеджера з продуктового маркетингу компанії Ford Майка Левіна про те, чи буде доступний відтінок кузова Cyber Orange для Bronco 2022 модельного року, на що Левін відповів так: «Cyber Orange може зникнути з колірної гами моделі 2022 року, при цьому очікується поява нових відтінків ».

Варто згадати, що в даний момент колірна палітра Bronco складається з 11 відтінків, серед яких Velocity Blue, Race Red, Cyber Orange, Iconic Silver, Oxford White та інші. У свою чергу, в даний час невідомо, чи стане американська корпорація повертати класичний зелений колір Boxwood Green.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!