Озвучили дату виходу електричних кросоверів Kia і Genesis

Південнокорейська корпорація Hyundai Motor Group сьогодні, 4 січня, повідомила дату виходу електричних кросоверів Kia і Genesis.

0
231

Як розповіли в корейському концерні, електричні кросовери Kia і Genesis дебютують в 2021 році. Крім того, в цьому ж році має відбутися презентація серійної версії прототипу Hyundai 45.

Відзначається, що всі три прийдешніх електрокара будуть побудовані на абсолютно новій електричної платформі Electric-Global Modular Platform (E-GMP). Варто сказати, що в даний час про електричні новинки подробиць немає. При цьому відомо, що архітектура E-GMP зможе забезпечити запас ходу більше 500 км на одній зарядці з можливістю підзарядки акумулятора за п’ять хвилин на 100 км пробігу.

Нагадаємо, що південнокорейська корпорація раніше заявляла про те, що збирається випустити 25 електромобілів на платформі E-GMP до 2025 року і продавати по 1 млн електрокарів на світовому ринку щорічно.

Hyundai Motor Company є південнокорейської автомобілебудівної компанією, найбільшим автовиробником в країні і четвертим у світі. Штаб-квартира компанії знаходиться в Сеулі.

Крім цього зовсім недавно повідомлялося, що рестайлінговий кросовер Hyundai ix35 викликав справжній ажіотаж. Варто сказати, що забронювати дану машину південнокорейського бренду можна було вже в грудні 2020 року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!