Tesla відкрила найбільшу в світі зарядну станцію

0
51

Зарядний комплекс розміщений в бізнес-центрі Цзіньан. До цього найбільшим комплексом «суперчарджер» в світі вважалася станція в Каліфорнії на 56 колонок.

Особливість нової фірмової зарядної станції Tesla в Шанхаї в тому, що вона знаходиться в приміщенні і повністю укомплектована «суперчарджер» другого покоління, потужністю до 150 кВт на кожен пост. Тоді як друга за величиною каліфорнійська станція розміщена під відкритим небом і забезпечена пристроями третьої ітерації, які видають до 250 кВт.

Це означає, що власникам електромобілів Tesla в Шанхаї доведеться трохи довше чекати, поки зарядиться тягова батарея. Втім, таке незручність може торкнутися тільки Tesla Model 3 і Model Y, чиї бортові зарядні пристрої підтримують підключення до «суперчарджера» нового покоління, тоді як Model S і Model X поки мають обмеження на 120 кВт через інший модифікації батарей.

В даний час Tesla випускає електромобілі в США і Китаї. На основному складальному підприємстві в США з 24 грудня по 11 січня зупинено виробництво ліфтбек Model S і кросовера Model X. З чуток, конвеєр готують до випуску оновлених версій електрокарів.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!