Власники електрокарів не хочуть знову повертатися до машин з ДВЗ

0
796

Фахівці британської компанії Zap-Map провели дослідження і з’ясували, як ставляться власники електрокарів до пропозиції про повернення до авто, оснащеному класичним ДВЗ.

Компанії Zap-Map вдалося з’ясувати, що лише 1% автовласників, які змінили автомобіль з ДВЗ на електрокар, готові знову повернутися до машини з класичним ДВЗ. Ці відомості були отримані на підставі опитування власників електрифікованого транспорту.

Згідно з даними дослідження, 91% опитаних водіїв які перейшли на електрокар або заряджає гібрид повністю задоволені своїм вибором і не мають наміру знову пересідати на бензиновий або дизельний автомобіль. Лише 8% респондентів не змогли відповісти на питання.

Так званий індекс задоволеності, у власників електрокарів склав 91 з 100 можливих балів. Для власників машин з ДВЗ цей показник досяг 72 балів. Найбільш задоволені своїми автомобілями власники моделей: VW ID.3 , гібридних версій Kia Niro і BMW 3 серії. У ТОП-5 найбільш вдалих моделей власники віднесли Tesla Model 3 і електричну версію Kia Niro.

Примітно, що 71% власників електрокарів і 86% власників гібридних машин заявили, що зараз водять першу машину у своєму житті. З них 52% зазначили, що автомобіль придбали протягом останнього року. Дослідники з’ясували, що гідності електромобілів відкривають для себе все більше автолюбителів.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!