Стандарт Євро-7 поставить хрест на механічних коробках передач

0
1334

Раніше повідомлялося, що в Європі активно працюють над створенням нового екологічного стандарту Євро-7. Дана міра направлена ​​на зменшення шкідливих викидів в атмосферу та збереження навколишнього середовища.

Багато експертів вважають, що стандарт Євро-7 призведе до кінця еру двигунів внутрішнього згоряння . Виробництво ДВС стане просто безглуздим, оскільки експлуатація автомобілів оснащених бензиновими і слушними агрегатами буде заборонена.

Крім того, автомобільні експерти припускають, що стандарт Євро-7 поставить хрест на механічних коробках передач. Такої думки дотримуються і в компанії Volkswagen. Один з інженерів автовиробника зазначив, що після прийняття стандарту Євро-7, все новинки доведеться оснащувати виключно автоматичною коробкою передач. Експерт підкреслює, що установка автоматичної коробки передач залишається чи не єдиним виходом в ситуації, що склалася. Так, автоматичні коробки передач допоможуть точно визначати зміну швидкості, оптимізувати витрати і контролювати рівень шкідливих викидів.

Оптимістичних перспектив тут немає, вважає інженер Volkswagen. Автомобілі будуть вести себе на дорозі так, ніби взяли снодійне.

Чинний сьогодні екологічний стандарт Євро-6 прийняли в ЄС в 2015 році, а в 2021 році його замінить вдосконалений стандарт Євро-6D. Новий стандарт Євро-7 планують прийняти з 2025 року.

Джерело:  obozrevatel

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!