Новини

Компанія Mercedes-Benz поділилася планами по випуску нових електричних авто

Share

До 2022 му компанія Mercedes-Benz запустить в серійне виробництво 6 нових електричних авто сімейства EQ.

Перший крок до заявленої мети вже зроблено: на заводі Mercedes в німецькому Раштатте не так давно почалося виробництво електрокроссовера EQA . Модель випускається на одній лінії з компактними машинами марки, оснащеними традиційними ДВС і гібридними установками: A-Class , A-Class Sedan , B-Class , GLA. Світова прем’єра новенького EQA відбудеться 20 січня 2021-го. Компактний електричний кросовер буде випускатися також у Китаї, на спільному німецько-китайському підприємстві BBAC в Пекіні.

В 2021-му на заводі Mercedes в угорському Кечкемете почнеться серійне виробництво ще одного електричного кросовера: EQB . Машина буде випускатися в Угорщині поряд з гібридними версіями моделей A-Class , CLA і  CLA Shooting Break . Трохи пізніше новий EQB буде проводитися в Пекіні, на заводі BBAC, пише Движок.

Протягом 1-го півріччя 2021-го на майданчику «Factory 56» заводу Mercedes в німецькому Зиндельфингене почнеться виробництво флагманського електричного седана EQS , який буде представляти собою, по суті, електричну версію седана S-Class і першим отримає нову електричну платформу, яка була розроблена для люксових моделей штутгартской марки.

На друге півріччя 2021-го планується старт виробництва електричного бізнес-седана EQE на підприємстві в німецькому Бремені. Протягом наступного року машина буде випускатися також на заводі BBAC в Пекіні. Останній стане виробляти 4 моделі сімейства EQ  для ринку Китаю.

У 2022 м лінійку моделей EQ поповнять 2 великих електричних кросовера: EQE SUV і  EQS SUV . Обидва будуть випускатися в США, на заводі в Тускалузе, паралельно з іншими кросоверами, які оснащуються традиційними ДВС і гібридними установками.

У 2022 м, таким чином, Mercedes-Benz буде випускати в цілому 8 електричних авто на 7 виробничих майданчиках, розташованих на 3-х континентах. На даний момент Mercedes серійно випускає електричний кросовер EQC , а також електровен EQV . Компанія розвиває також власну мережу підприємств з випуску акумуляторних батарей.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Лужна Софія

Кондитер в минулому (професія яка немає ніякого відношення до автомобілів). З 2015 року роблю вигляд, що щось розумію в машинах.

Опублікував
Лужна Софія

Останні записи

Автомобілі Ford відзначилися великою кількістю проблем

Ford здається не відстає від регулярних новин про свої автомобільні відгуки. В останньому інциденті порушено…

17.05.2024

Toyota випустить новий спортивний автомобіль за 1 мільйон гривень

Прем'єра прототипу Toyota S-FR від Toyota відбулася ще 2015-го року. Автомобіль позиціонувався як потенційний вбивця…

17.05.2024

Оголошено ціни на всі версії Porsche Cayenne 2025

Ціни на Porsche Cayenne сильно зросли: стартова роздрібна ціна найдешевшої моделі Porsche Cayenne 2025 становить…

17.05.2024

Cadillac випустив лімітовану серію автомобілів ручної роботи

2024 знаменує 20-річний ювілей V-серії - високопродуктивних моделей Cadillac. На честь цієї події Cadillac випустив…

17.05.2024

Названі автокомпанії лідери з продажу електромобілів у 2023 році

Продажі електромобілів у світі минулого року досягли 9.6 мільйонів одиниць, не враховуючи гібриди з можливістю…

17.05.2024

З’ясувалося, чому Hyundai Santa Fe провалив краш-тести

Нещодавно Страховий інститут дорожньої безпеки (IIHS) протестував Hyundai Santa Fe 2024 , який не отримав нагороду Top Safety Pick+ .…

17.05.2024