Skoda-2021: які новинки чекати?

0
1277

Чеська марка Skoda збирається наступного року вивести на ринок декілька нових моделей та зробити оновлення для вже існуючих. Які ж новинки чекати від бренду?

Skoda у 2021 році планує й далі робити ставку на позашляховики, а також електрифікувати наявні моделі. Звісно, все це робиться, аби чеський виробник збільшував продажі в «своїх» сегментах, а також йти в ногу з тенденціями ринку.

При цьому, варто відмітити, що виробництво Skoda за короткий проміжок часу також зазнало внутрішнього оновлення. Завдяки інноваціям та під крилом VAG, марка зробила вражаючий стрибок у якості, котрий є зараз важливим для ринку.

Проте, схоже, на досягнутому у Млада-Болеславі не збираються зупинятись й запропонують нові продукти наступного року.

Skoda Fabia 2021, нове покоління

Розробка четвертого покоління Skoda Fabia вже триває. Довгоочікуване оновлення машини для B-сегменту стане реальністю в 2021 році. Це один із найважливіших запусків, яке компанія буде робити протягом року, оскільки Fabia є бестселером у своїй категорії. Модель вже нещодавно було підтверджено, як й кузов універсал Fabia Combi, котрий не матиме конкурентів в Європі.

Після презентації Fabia четвертого покоління, всі малогабаритні автомобілі Volkswagen Group остаточно перейдуть на платформу MQB A0. На даний момент Fabia є єдиною моделлю, яка не використовує цю архітектуру, що обмежує численні можливості на технічному рівні. Нова платформа, дозволить принести в модель багато поліпшень з точки зору безпеки та підключення до мережевих сервісів.

Skoda Enyaq iV, поява

Skoda Enyaq iV став першим електричним позашляховиком Skoda. Модель, запуск якої є справжнім стартовим сигналом для переходу в електричну еру. Окрім того, що він є першим електричним позашляховиком, він також може похвалитися тим, що є першою моделлю Skoda, яка використовує платформу MEB Volkswagen Group. Ця архітектура однакова для всіх електричних моделей VAG.

Презентація Enyaq iV вже відбулась, й відомі початкові ціни. Однак прибуття моделі до європейських дилерських центрів відбудеться лише у 2021 році. Skoda доопрацьовує деталі для запуску маркетингових кроків. Проте, навряд чи варто очікувати електрокросовер найближчим часом в Україні.

Skoda Enyaq iV Coupé, дебют

Хоча новий Enyaq iV ще не дійшов до дилерських центрів, правда полягає в тому, що Skoda вже працює над розробкою варіанта кузова, який буде характеризуватися як більш динамічна та спортивна модель. З версією Skoda Enyaq iV Coupé виробник прагне скористатися бумом на крос-купе на Старому континенті.

Стосовно технічного розділу або технологічного обладнання, то великих сюрпризів не буде. За основу будуть взяти комплектації нового Enyaq iV. Купе-подібний варіант кузова дебютує десь з червня до вересня 2021 року.

Skoda Karoq 2021, оновлення

Чеський автовиробник також працює над модернізацією поточного покоління Karoq, який підходить до середини свого комерційного циклу. «Фейсліфтинг» принесе нову естетику, технології та механіку. Сегмент C-SUV продовжує зманювати нові бренди, а отже мати конкурентну пропозицію – важлива справа.

З урахуванням усіх змін, побачених на шпигунських фото, можна стверджувати, що Karoq адаптується до нової філософії дизайну, яку Skoda застосовує до своїх нових моделей, і, перш за все, вона покращиться в тих місцях, де вона найслабша. Дебют оновленого Karoq відбудеться у 2021 році.

Skoda Kodiaq 2021, оновлення

Також буде оновлений «старший брат» Karoq, найбільшого позашляховика, що продається Skoda в Європі. Skoda Kodiaq теж зазнає «підтяжки обличчя» та має закріпити своє домінуюче положення в сегменті D-SUV. На разі, Kodiaq – одна з найбільш продаваних моделей у цій категорії. Новий Kodiaq вже сфотографували кілька разів на етапі його тестів.

Запуск нового Kodiaq відбудеться в першій половині 2021 року. Він матиме оновлений зовнішній вигляд і більш повне технологічне обладнання. Крім того, будуть збільшені параметри налаштування та змінена технічна частина.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!