Компанія Volkswagen почала приймати замовлення на найпотужніші версії Arteon

0
264

Європейські покупці тепер можуть замовити найпотужніші версії моделі Volkswagen Arteon. Мова йде про Фастбек Arteon R і універсалі Arteon R Shooting Break . В оснащенні таких автомобілів знаходиться 2,0-літровий турбо-агрегат EA888 evo4 , який вже є в арсеналі «зарядженого» кросовера Tiguan R .

Продуктивність такого двигуна досягає 320 к.с., а його максимальний крутний момент становить 420 Нм в діапазоні від 2100 до 5350 об / хв. У парі з силовим агрегатом працює 7-швидкісною «робот» DSG з подвійним зчепленням і фірмова повнопривідна трансмісія 4Motion з функцією контролю вектора тяги, яка дозволяє розподіляти крутний момент по осях.

Першу «сотню» версії Volkswagen Arteon R і  Arteon R Shooting Break набирають за 4,9 секунди, при цьому їх максимальна швидкість становить 250 км / год. Але при виборі опционального пакет R Performance обмежувач швидкості дозволить розігнатися до максимальних 270 км / год.

У зовнішньому дизайні новинки відрізняються від стандартної моделі Arteon іншими бамперами зі спортивним виглядом і з дифузором ззаду, обробленими матовим хромом корпусами бічних дзеркал і вихлопною системою з трапецієподібними патрубками. Всередині автомобілів з’явилася синя прострочки на сидіннях, кермі, підлокітниках, декоративні вставки і логотипи з літерою «R» .

У Німеччині новий фастбек Volkswagen Arteon R буде коштувати 61 тис. 484 євро. При цьому за універсал Arteon R Shooting Break доведеться віддати як мінімум 62 тис. 347 євро.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!