По-справжньому народний електромобіль Volkswagen вийде в 2023 році

Це буде ідеологічний наступник Volkswagen Polo

0
1368

Як пише джерело, компанія Volkswagen усвідомила брак в своєму асортименті по-справжньому народного електромобіля – дешевої моделі початкового рівня. Нинішній eUP себе не виправдав: він і відносно дорогий, і в той же час забезпечує дуже обмежений пробіг. Але це типово для спочатку бензинових авто, конвертованих в електричні. Майбутні ID.3 і ID.4 такій характеристиці теж не відповідають: з запасом ходу у них проблем не буде, але ціна йде за 30 000 євро. Так що в компанії розраховують випустити ще одну модель – ID.2. Вона вийде в 2023 році з ціною нижче 20 000 євро за базову версію.

За габаритами ID.2 буде відповідати нинішнім Volkswagen Polo (європейському хетчбеку, а не нашому ліфтбек, який є перелицьований Skoda Rapid), але за обсягом простору всередині електромобіль явно перевершить свого бензинового предка.

Також Volkswagen в період з 2023 по 2026 рік планує випустити багато гібридних модифікацій для своїх авто. Причому мова йде про підключаючий гібрид, які на чистій електриці зможуть проїжджати до 100 км. Такі версії автомобілів, вважають в компанії, дозволяють людям згодом легше перейти на електромобілі.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Будь ласка, введіть свій коментар!
Будь ласка, введіть своє ім'я тут

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.