Ілон Маск пообіцяв європейцям особливий електрокар Tesla

0
203

Глава Тесла Ілон Маск пообіцяв, що європейці отримають “особистий” електрокар. Причому в його розробленні братимуть участь талановиті фахівці з країн Старого Світу, яких найме компанія. Таку обіцянку топ-менеджер дав під час відеоконференції з європейцями стосовно нових акумуляторів, пише Electrek.co.

“Я думаю, є сенс випускати тут компактний автомобіль. Можливо, це буде хетчбек або щось подібне. Важливо зрозуміти, що хочуть покупці. В США популярні великі авто, але в Європі у людей інші переваги. Якщо ви живете в місті, то питання пошуку паркувального місця, на якому поміститься машина, стає вкрай важливим”, – заявив Ілон [раніше Маск поскаржився на те, що під час візиту в Берліні він не зміг знайти достатньо місця для паркування великого кросовера Tesla Model X – ред.].

Маск підкреслив, що в Європі багато освічених фахівців, які прагнуть застосувати свої знання для створення чогось принципово нового, і робота в компанії Tesla дасть їм таку можливість.

Раніше глава Tesla Маск вже не раз говорив про майбутню компактну модель, причому за останніми даними у неї буде дві версії. Першу розроблять в Китаї для місцевого ринку, друга випускатиметься в Європі, на заводі у Берліні. Орієнтовна вартість новинки становитиме 25 тис. доларів.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!