Peugeot представила оновлений кросовер 4008 (фото)

0
697

На автосалоні в Гуанчжоу компанія Peugeot представила оновлений кросовер Peugeot 4008 для китайського ринку.

Оновлений кросовер отримав злегка оновлену зовнішність, поліпшену аудіосистему, а також нові варіанти обробки салону.

Нагадаємо, що Peugeot 4008 є подовженою версією Peugeot 3008 і має «розтягнуту» до 2730 мм (+55 мм) колісну базу, а також більш просторий салон. Рестайлінгова модель отримала нову решітку радіатора, світлодіодну головну оптику з довгими смужками ДГЗ, задні ліхтарі з прихованими секціями заднього ходу, а також стильні легкосплавні диски.

Інтер’єр практично не змінився. На центральній консолі з’явився оновлений мультимедійний комплекс з 10-дюймовим дисплеєм. Також автовиробник запропонує нові варіанти обробки салону.

Моторна гамма моделі не змінилася. На китайському ринку Peugeot 4008 пропонується з бензиновими турбомоторами об’ємом 1,6 літра потужністю 170 к.с. і 250 Нм крутного моменту і 1,8 літра на 211 л.с. і 300 Нм крутного моменту. Роль трансмісії може виконувати шести- або восьмиступінчастою автоматичною коробкою передач. Привід – тільки передній, але пізніше з’явиться повнопривідний «гібрид» з електромотором на задній осі.

Старт продажів оновленого Peugeot 4008 на китайському ринку відбудеться в найближчі місяці. Вартість і комплектації новинки стануть відомі дещо пізніше.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!