Як обманюють покупців при продажі машин по акції

0
125

Придбати автомобіль «по акції» пропонують не тільки офіційні дилери, але і так звані «сірі» автосалони, при цьому схеми обману у останніх можуть бути найрізноманітнішими.

Укладаючи угоду з «неофіціалом», потрібно дуже уважно вивчати договір, ретельно оглянути автомобіль і перевіряти документи.

На відміну від офіційних дилерів, так звані «сірі» автосалони йдуть на всілякі хитрощі і «по акції» можуть продати автомобіль з прихованими і істотними дефектами. Ціна машини в такому автосалоні може бути низькою, але для її покупки доведеться придбати додаткові послуги, наприклад, страхування, і в підсумку вартість машини виявиться вищою за ринкову.

Обіцянки відмінних кредитних умов можуть обернутися тим, що в договорі дрібним шрифтом пропишуть ще більш високі відсотки, ніж у банків, що працюють з офіційними дилерами. Якщо клієнт підпише договір і передасть гроші, то повернути їх можна буде тільки через суд, та й то не завжди.

Підсумком всіх подібних «акцій» є покупка машини за ціною вище ринкової, зазначив експерт. Тому, ще до підписання документів потрібно перевірити автосалон, кілька разів все зважити і ні в якому разі не піддаватися на вмовляння і обіцянки продавців.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!