У Європі стартував прийом замовлень на новий крос-універсал Volkswagen: названа вартість

1
653

У Європі стартував прийом замовлень на новий крос-універсал Volkswagen Golf Alltrack, який тепер є флагманом сімейства Golf Variant.

Нове покоління Golf Alltrack відрізняється від універсалу Variant збільшеним на 15 мм дорожнім просвітом, чорним пластиковим захисним обвісом, молдингами на бічних дверях, а також наявністю в зовнішній обробці елементів в матовому хромі, сріблястих рейлінгів на даху і 17-дюймових легкосплавних дисків Ronda.

Флагман єдиний з сімейства може похвалитися світлодіодним підсвічуванням решітки радіатора і “пятиточковими” протитуманними фарами.

Список стандартного оснащення дуже багатий. Під капотом встановлений найпотужніший для Golf 2,0-літровий турбодизель на 200 кінських сил і 400 Нм в парі з “роботом” з подвійним зчепленням і системою повного приводу 4Motion.

Даний мотор споживає всього 4,8 – 4,9 літра палива на 100 кілометрів шляху. У конструкції системи очищення вихлопних газів двигуна використовують фірмову технологію Twin-dosing. Цінник новинки стартує от 39 337 євро.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!