Tesla заборонила дилерам продавати Model 3 за найнижчою ціною

0
82

Tesla відправила дилерам листи з забороною на реалізацію електричних Model 3 по базовому ціннику 35 тис. доларів, пише портал Electrek.

Мова йде про версії Tesla Model 3 Standart Range Plus 2021 модельного року зі знижкою 3 тис. доларів . До недавнього часу цю машину можна було купити тільки оффлайн в автосалоні, однак тепер клієнтів Tesla позбавили і цієї можливості.

Model 3 пережила планове оновлення в жовтні нинішнього року. У числі візуальних змін – висувні дверні ручки чорного кольору і чорна окантовка вікон замість колишньої хромованої. Також розширився список базового устаткування: тепер він включає електричний привід кришки багажного відділення, а USB-роз’єми поступилися місцем USB-C. Базовий седан із заднім приводом з запасом ходу 418 км в США коштує 37 990 доларів , проте була передбачена можливість відмовитися від деяких опцій, і тоді його можна було придбати за  35 тис. доларів.

Але через місяць варіант за  35 тис. доларів став недоступний для придбання – за однією з версій, компанії Tesla невигідно продавати електричні авто так дешево. Так що тепер найдоступніший електрокар коштує майже 38 тис. доларів . Альтернатива – Model 3 Long Range за  46 990 доларів і Performance за  54 990 доларів.

З появою Model 3 на ринку глава Tesla Ілон Маск пообіцяв випустити бюджетний варіант Standart Range зі стартовим цінником 35 тис. доларів . Даний варіант дійсно з’явився в продажу, але тільки в минулому році і всього на пару місяців.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!