Кросовер Ford Kuga отримав нову гібридну версію

0
131

Ця модифікація стане третьою в гібридній лінійці Ford Kuga.

Нагадаємо, що півтора роки тому компанія Ford запустила електрифікацію своєї модельної лінійки в Європі. Так, кросовер Ford Kuga вже на сьогоднішній день має дві гібридних версії. Перша з них базується на 2,0-літровому дизелі EcoBlue потужністю 150 к.с. і 48-вольта стартер-генератор. А друга – це повноцінний заряджає гібрид на основі 2,5-літрового бензинового мотора і електродвигуна. Підсумкова потужність такого гібрида становить 225 к.с.

Тепер же стало відомо, що кросовер Ford Kuga отримає на європейському ринку і третю гібридну версію. Вона буде базуватися на основі того ж 2,5-літрового бензинового двигуна, електромотора і електромеханічного варіатора. При цьому продуктивність гібрида знизили до 190 к.с., а замість батареї на 14,4 кВт ∙ год поставили компактний акумулятор всього на 1,1 кВт ∙ г, і зарядити його від розетки буде не можна.

Нова гібридна версія стане першою з повним приводом у Ford Kuga. З зарядженою батареєю новинка зможе набрати першу “сотню” за 9,1 секунди. Кросовер має бензобаком на 54 літра, при цьому дальність ходу автомобіля буде досягати 1 тис. Кілометрів. Новий гібридний варіант Ford Kuga оцінили в Німеччині в стартові 37 тис. євро.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!