Що потрібно знати автомобілістам про карантин вихідного дня в Україні

0
1569

Вже сьогодні, 13 листопада, в Україні вводять суворий карантин вихідного дня. У п’ятницю ввечері, суботу та неділю ряд закладів будуть закриті, причому стосується це і до автомобільної сфері.

Відразу повідомляємо: на вихідних працюватимуть АЗС, та й СТО не закриють на карантин. Тобто заправитися або здати авто в терміновий ремонт можна. А ось в кафе або забігайлівці на заправці посидіти не вийде – їм заборонено приймати відвідувачів. Втім, дозволені їжа і напої на винос, тобто Мак-Драйв, наприклад, не закриють.

Сервісні центри МВС продовжать працювати в суботу. Графік їх роботи не зміниться – по суботах вони відкриті з 9:00 до 16:45. Але, природно, з метою дотримання санітарних вимог кількість відвідувачів буде обмежена.

Тому послуги надаватимуть тільки за попереднім записом. Зробити це можна онлайн або по телефону, причому навіть за 15 днів до візиту. Тобто, зареєструвати автомобіль в суботу можна, а ось купити не вийде – автосалони в карантин вихідного дня будуть закриті.

Карантин вихідного дня буде діяти мінімум до кінця листопада. Обмеження для автомобілістів не можна назвати критичними і в разі чого завжди можна почекати до понеділка.  

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!