Kia Motors змінить назву разом з логотипом

0
232

Південнокорейський автовиробник Kia Motors розглядає можливість зміни назви компанії. Пропозиція про перехід з «KIA Motors» на «KIA» має велике значення.

Сьогодні, 12 листопада відділення Національної профспілки робітників-металістів Kia Motors опублікувало інформаційний бюлетень, в якому оголосив, що керівництво домагається зміни назви компанії без згоди на те профспілки.

«Вони намагаються змінити місію Kia Motors в односторонньому порядку, не спілкуючись з членами, хоча ми знаходимося в процесі колективних переговорів. Профспілка рішуче виступає проти зміни назви компанії, з яким не згодні члени », – прокоментував ситуацію Чой Чон Тхе, глава профспілки.

Якщо назва компанії дійсно буде змінено, досить імовірно, що це станеться разом з випуском нового логотипу. За словами колишнього президента Kia Motors Park Хан-у, котрі він виголосив в лютому в залі для заходів Корейської асоціації автомобільних журналістів, «нова емблема схожа на ту, що зображена на концептуальному автомобілі, але буде трохи змінена».

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!