Hyundai оголосив ціни на найпотужнішу версію Sonata N Line 2021

Спочатку новинка з'явиться на ринку США.

0
225

Нагадаємо, що новий седан Hyundai Sonata N Line показали ще в вересні, а зараз назвали головні характеристики та ціни для ринку США. Так, автомобіль отримає 2,5-літровий турбо-двигун сімейства Smartstream , його потужність становить 294 к.с., а крутний момент – 422 Нм. У парі з силовим агрегатом працює 8-діапазонний «робот» N DCT з двома мокрими зчепленнями.

Привід у нового седана Hyundai Sonata N Line буде тільки передній, хоча використовувана платформа дозволяє встановлювати і повнопривідну трансмісію. Також новинка має більш жорсткі опори силового агрегату, в порівнянні зі стандартною версією. Динамічні параметри седана поки не називаються.

Крім того, новому седану Sonata N Line дісталися оригінальні амортизатори, більш жорсткі (на 5%) задні пружини і збільшений діаметр стабілізаторів поперечної стійкості. Також новинка може похвалитися новим рульовим механізмом з електропідсилювачем на «укороченою» рейці, 19-дюймовими колісними дисками і більшими гальмами.

В екстер’єрі седан Sonata N Line отримав більш агресивний дизайн бамперів, чотири патрубки випускної системи на кормі і накладки на пороги. У салоні автомобіля з’явилися рельєфні сидіння з комбінованою обробкою, металеві накладки на педалях і червона прострочки. У США новий седан Hyundai Sonata N Line оцінили в 33 тис. 200 доларів. Пізніше новинка може з’явитися і на інших ринках.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!