Ford випустила оновлений Focus у вигляді кросовера (фото)

Знімки нового EcoSport Active просочилися в інтернет півтора тижні тому, але це не завадило американському автовиробникові дотягнути до раніше оголошеної дати дебюту.

0
430

Новий EcoSport у виконанні Active, доповнивши Fiesta Active, Focus Active і Ka + Active, намагається освіжити старіючий маленький кросовер. Як і інші попередні моделі Active, новинка підготовлена ​​для «пригод на природі та активного способу життя». Він має трохи більший дорожній просвіт, ніж у звичайного EcoSport, і забезпечений пластиковими захисними накладками навколо колісних арок, як це роблять практично всі виробники «позашляхових» версій. Однак в даному випадку інженери допрацювали ще шасі, посилили підвіску і диференціал підвищеного тертя.

Автомобіль отримав ексклюзивний комплект 17-дюймових коліс і візуально відрізняється чорними акцентами зовні і новою оббивкою з екошкіри всередині. Active позиціонується як топове виконання моделі, що означає наявність таких функцій, як круїз-контроль, 8-дюймовий сенсорний екран, підігрів і електртричні дзеркала, світлодіодні денні ходові вогні, тоновані вікна і електричні склопідйомники спереду і ззаду.

Створений в основному для європейського ринку, EcoSport Active буде проводитися на заводі Ford у Крайові, Румунія, разом з іншими версіями і новим кросовером Puma / Puma ST. Локально він буде пропонуватися з 1,0-літровим двигуном EcoBoost з турбонаддувом в 125-сильною конфігурації і 6-ступінчастою механічною коробкою передач.

У Румунії новинку оцінили від 21 100 євро, що чимало, враховуючи, що за ці гроші можна було купити добре обладнану Puma, але є спеціальна знижка на старті продажів, яка б знизила ціну до 15 250 євро.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!