Судно з новими Nissan майже тиждень дрейфувало біля берегів США (Фото)

0
439

Вантажний корабель Jupiter Spirit, на якому знаходилися близько 2000 автомобілів Nissan і Infiniti, майже тиждень дрейфував біля берегів США. Через коронавірус.

Судно розміром майже в два футбольних поля, прибуло з Японії в гавань Лос-Анджелеса 24 квітня. Однак майже тритижнева подорож позашляховиків Nissan Armada, кросоверів Rogue і седанів Infiniti на цьому не закінчилося – капітану було наказано кинути якір приблизно за милю від берега, де корабель і залишався протягом майже тижня.

Як повідомляє Bloomberg, причиною вимушеного дрейфу став коронавірус, через який автомобільні дилери не поспішають забирати свої машини зі складів – продажів немає. Тому сотні акрів просто переповнені, і для прибулих з Японії “Ніссанів” і “Інфініті” банально не було місця для зберігання. “Ступити на землю” автомобілі змогли тільки 29 квітня.

Пандемія COVID-19 завдала відчутних втрат автомобільної промисловості – автомобілі припадають пилом на стоянках, дилерські центри та аукціони закриті. У квітні продажі в США впали на 54% у Toyota, на 47% у Subaru, на 39% у Hyundai. І багато суден з вантажем машин чекали кілька днів, перш ніж зайти в порт.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!