Власникам “євроблях” в Україні пообіцяли знижку на розмитнення авто

0
683

Україских “євробляхерів” обрадували приємною новиною. Виявляється, процедура розмитнення імпортних автомобілів в Україні стане набагато доступнішою, ніж раніше.

Як відомо, процедура обов’язкового розмитнення автомобілів ввів ще п’ятий президент України. Екс-глава держави таким способом вирішив поповнити державний бюджет, а також Пенсійний фонд. Однак, легалізація авто стала дуже дорогим задоволенням. Ціна розмитнення транспортного засобу іноді перевищувала вартість машини.

З приходом до влади Володимира Зеленського та нового парламенту ситуація змінилася в кращу сторону, тим не менш, питання про доступне для українців розмитнення виявилося відкритим до тепер через карантин – протягом останніх місяців уряду явно було не до “євробляхерів”.

Як припускають експерти, питання про доступне розмитнення автомобілів буде підняте відразу ж після завершення карантину. Це пов’язано з тим, що уряд буде шукати простий спосіб, швидко наповнити бюджет держави. Врегулювати ситуацію допоможе, масове розмитнення авто.

Експерти вважають, що уряд погодиться піти на поступки, щоб стимулювати “євробяляхерів” легалізувати свої траспортні засоби. З цієї причини, незабаром можна очікувати поправки в законодавстві щодо розмитнення машин.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!