Volkswagen почав виробництво нового електричного кросовера

0
521

У китайських ЗМІ з’явилася фотографія з спільного підприємства SAIC Volkswagen, на якому випустили перший кузов новинки.

На заводі SAIC Volkswagen запустили у виробництво новий повнорозмірний електрокроссовер. Про це говорить фотографія, що з’явилася в мережі, на якій зображені співробітники підприємства поряд з першим випущеним кузовом майбутнього електрокара. Найімовірніше, що мова йде про серійну версію концепт-кара Volkswagen ID. Roomzz , який дебютував в минулому році.

Нагадаємо, що колісна база концепту ID Roomzz дорівнює 2 965 мм, а його габарити становлять 4 915 мм в довжину, 1 890 в ширину і 1 760 мм у висоту. За словами представників компанії, салон майбутнього електрокара виявиться просторіше, ніж у нинішнього Volkswagen Touareg .

Силова установка моделі буде складатися з двох електромоторів з сумарною потужністю 306 к.с. Час розгону ID Roomzz з місця до 100 км / год складе 6,6 секунди, а максимальна швидкість може досягати позначки в 180 км / г. Потужні акумуляторні батареї, розташовані під підлогою, їх ємність становить 82 кВт-год. Можливий запас ходу на одному заряді складе 450 км з сучасного циклу WLTP .

За попередньою інформацією серійної версії кросовера дістанеться така ж силова установка, що і на концепт-каре. При цьому товарна модифікація, за повідомленнями інсайдерів, отримає позначення ID.6 . Дебют нового електричного кросовера Volkswagen відбудеться до кінця поточного року, а в продажу на китайському ринку новинка з’явиться тільки в 2021 році.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!