В Україні знайшли нову схему купівлі недорогих машин

0
648

Незважаючи на деякі поступки з боку держави, питання доступного розмитнення «євроблях» досі бентежить усіх власників автомобілів на європейській реєстрації.

Як відомо, Верховна Рада нарешті затвердила проект, який допоможе людям дешевше розмитнювати свої автомобілі. Незважаючи на те, що сам законопроект внесли в Раду ще восени 2019 року, дати затвердження цього законопроекту досі немає, при цьому його досі не можуть розглянути.

Тим часом експерти вкотре заявили, що парламент може прийняти даний законопроект вже найближчим часом, тому що після закінчення карантину економіка буде практично на нулі і наповнювати державний бюджет будуть намагатися будь-якими способами.

При цьому, карантин дав зрозуміти, що автомобіль – це зовсім не розкіш, а засіб пересування і заробітку. Не виключено, що після карантину влада може ввести нові пільги для розмитнення авто, щоб хоч якось заробити на цьому. Тим часом тисячі українців зможуть розмитнити такі бажані автомобілі з Європи значно дешевше, ніж це можна зробити на даний момент.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!