Бензин по 12 грн, а газ по 4,5: Експерт спрогнозував обвал цін влітку

0
1145

У понеділок, 20 квітня, вартість нафти показала найнижчий рівень за 20 років. За деякими маркам вона пішла навіть в мінус. Як це відіб’ється на цінах бензину і газу? Схвильовані спостерігачі попросили думки експерта в цій області. Засновник компанії “Прайм” Дмитро Леушкин припустив, що ціна бензину влітку буде 12 грн за літр, а газу – 4,5 грн. Про це він розповів передплатникам в Facebook:

“Що буде з ціною на паливо в Україні? Впадуть, але не так жорстко, як нафта. Тут простіше, ситуація з резервуарами для зберігання ПММ набагато краще. І навіть якщо нафта буде коштувати нуль, то маржа переробки, доставка до кордону найважливіше, це податки, логістика по АЗС, зарплати, оренди, кредити та інше. 

На думку експерта, влітку 2020 року ціни на паливо істотно знизяться. При цьому не слід очікувати позитивної динаміки для економіки. Зниження вартості призведе до зменшення грошового потоку до держбюджету і падіння зарплат співробітників транспортної сфери.

“Ціни на АЗС 12-16 гривень за літр дизеля і бензину і газу 4,5-7 гривень. Залежно від бренду мережі. Я думаю, що цілком ймовірно побачити влітку, підкреслюю ВЛІТКУ. Травень – не літо, якщо що “- зазначив Леушкин.

Все нормально, падаем )) Нефть упала ниже плинтуса. Очень много людей обращаются за комментарием, поэтому вот пишу…

Publiée par Dmitry Lyoushkin sur Mardi 21 avril 2020

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!