Smart розробляє свій перший кросовер

0
536

Мода на кросовери дійшла і до компанії Smart. Як повідомляє італійське видання Motori Online, перший SUV німецького бренду повинен з’явиться в продажу вже в 2022 році.

Довгі роки Smart ігнорував сегмент кросоверів, займаючись випуском виключно невеликих міських «малолітражок». Але попит народжує пропозицію. Очевидно, що поява кросовера автоматично зробить Smart більш «універсальною» з точки зору модельного ряду компанією і, тим самим, збільшить прибуток.

За даними джерела, поки безіменна нова модель Smart буде досягати в довжину чотирьох метрів, що майже на 1,4 метра більше, ніж у  Smart ForTwo . Майбутня новинка буде побудована на основі унікальної платформи, розробленої за участю фахівців Geely. Нагадаємо, що ще 2019 року китайський бренд придбав 50-відсоткову частку Smart.

У лінійку моторів кросовера Smart увійдуть тільки електричні установки, які будуть працювати в парі з АКПП і 78-кіловатним літій-іонним акумулятором. Одного заряду такої батареї повинно вистачати мінімум на 400 кілометрів шляху.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!