«Київавтодор» показав, як всю ніч мив дороги після пилової бурі

0
528

Комунальна корпорація “Київавтодор” всю ніч займалася ліквідацією наслідків пилової бурі, яка накрила Київ в четвер, а також мінімізацією наслідків нічного задимлення столиці. Дана інформація була оприлюднена на сайті cfts.org.ua .

– Уже виїхали спеціалізовані авто “Київавтодору” для миття вулиць столиці. Через задимленість в місті, яка виникла через пожежі в зоні відчуження, вночі і в наступні дні будуть збільшені маршрути і чисельність поливально-мийної техніки на вулицях Києва. Бережіть себе! Залишайтеся вдома !, – написав на своїй сторінці в Facebook керівник КМДА Віталій Кличко в ніч на п’ятницю.

А вже вранці на сторінці заступник голови Київської міської державної адміністрації Олександра Густелева з’явилися відео, на яких була зображена нічна мийка вулиць.

Варто нагадати, що 16 квітня в Києві обвалилася частина тимчасових конструкцій будівельних лісів Подільського мостового переходу. Це сталося через сильні пориви штормового вітру, який розбушувався в столиці. Сильний вітер спровокував виникнення пилової бурі.

Publiée par Alexandr Gustelev sur Jeudi 16 avril 2020

Publiée par Alexandr Gustelev sur Jeudi 16 avril 2020

Publiée par Alexandr Gustelev sur Jeudi 16 avril 2020

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!