Lexus представив чотири новинки для Європейського ринку

0
250

Виробники японського автомобільного бренду Lexus представляють відразу чотири новинки, розроблені для європейського ринку.

Першою моделлю стане електрифікований кросовер UX 300e. Детальні технічні дані поки не озвучені, але відомо, що машина розроблена в рамках здійснення стратегії Electrified. Екстер’єр і інтер’єр кросовера створені з урахуванням органічної інтеграції ряду технологій, до них можна віднести систему автопілотування. Крім того в оснащення новинки увійдуть сучасні функції. До них можна віднести: підігрів сидінь, електропривід дзеркал, просунуту мультимедіа і систему запобігання зіткнень.

Також на європейському ринку з’явиться флагманська модель LC 500, виконана в версії Convertible з відкидним верхом. Виробники впевнені в тому, що ця новинка приверне до себе увагу молодих покупців, які по достоїнству оцінять безпеку автомобіля, а також його динамічність і керованість.

Ще однією новинкою стане бізнес-седан ES, оснащений новими камерами заднього виду, які забезпечують рівень комфорту і безпеки.

Крім того, розробники покажуть концепт-кар LF-30 Electrified. Модель втілює в собі бачення бренду автомобіля майбутнього. Розробники впевнені, що вона також приверне до себе увагу, ставши однією з найбільш затребуваних на європейському ринку.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!