Компанія Jaguar не буде відмовлятися від седанів

0
471

Незважаючи на постійно зростаючу популярність SUV, британська марка як і раніше буде випускати автомобілі в кузові «седан».

Jaguar в даний час має в продажі два кросовера в Сполучених Штатах – F-Pace і E-Pace, які мають хороші показники продажів. Популярність кросоверів в країні не перестане рости в найближчому майбутньому, але це не означає, що британська компанія не буде інвестувати в сегмент традиційних седанів.

Як видно з основного поновлення F-Type для 2021 модельного року і майбутнього появи абсолютно нового седана XJ, Jaguar залишається прихильним моделям поза сегмента позашляховиків. Це також підтвердив Джо Еберхардт, президент і головний виконавчий директор компанії в Північній Америці, який нещодавно дав інтерв’ю MotorTrend.

«Майбутнє седанів – це виклик для всієї галузі. Багато наших конкурентів заявили, що вони відійдуть від седанів. Ми не збираємося цього робити. Той факт, що ми тільки що випустили оновлений F-Type, є доказом того, що ми все ще віримо в спортивні автомобілі, особливо в бренд Jaguar. І хоча обсяг може бути не таким, яким він був колись, ми все ще думаємо, що це серце і душа нашої компанії », – сказав Еберхардт.

Незважаючи на тверде рішення не відмовлятися від класичних седанів, їх число, загальна концепція і філософія можуть змінитися, щоб відповідати потребам ринку, який поступово перетворюється в електромобілі.

«Ми безумовно завжди будемо в седанах. Це не питання. Я також не впевнений, чи будемо ми скорочувати його. Я не впевнений в цьому, але, можливо, вони будуть виглядати трохи інакше. Так, наприклад, такі покоління XJ буде повністю електричним. Таким чином, це інша інтерпретація седана, але це седан », – додав керівник.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!